LUNACOMP LÄMPÖPUUKOMPOSIITTI - OMINAISUUKSILTAAN OMAA LUOKKAANSA

Rakentamisessa on tärkeää, että materiaaleihin voi luottaa. LunaComp-lämpöpuukomposiitti on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta markkinoiden elämättömin. Se kestää lämpötilavaihteluita paremmin kuin mikään muu komposiittimateriaali. Siksi LunaComp on erinomainen vaihtoehto monenlaiseen viherrakentamiseen niin koteihin ja mökeille kuin julkiskohteisiin.

PUUMUOVIKOMPOSIITTI OMASSA LUOKASSAAN – enemmän korkealaatuista lämpöpuukuitua kuin lämpöpuussa itsessään

KESTÄVÄ – ei ravinteita tai pihkaa, ei siis lahottajiakaan

ELÄMÄTTÖMIN – pituuseläminen minimaalista: 1 mm/m, -30°C/+30°C

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN, ja myrkytön tuotannon alusta loppukäyttäjälle saakka

 

MIKSI JUURI LÄMPÖPUUKOMPOSIITTI?

LunaComp-lämpöpuukomposiitin erinomaiset ominaisuudet saadaan aikaan hyödyntämällä korkealaatuista lämpöpuukuitua, jota tuotteessa on kaksi kertaa enemmän kuin vastaavassa, samankokoisessa puukappaleessa. LunaCompin tiheys on noin kolminkertainen verrattuna suomalaisen männyn tiheyteen, tästä määrästä 2/3 osaa on lämpöpuukuitua!
 
Ensiluokkainen polypropeeni yhdessä lämpöpuun kanssa tekee tuotteesta erittäin kosteudenkestävän. Lämpöpuukuitu saadaan yhtiön lämpöpuutuotantoprosessin sivutuotteena, joten kyseessä on suomalainen laatutuote.
 
LunaComp on myös myrkytön ja PVC-vapaa, eli erittäin ympäristöystävällinen elinkaarensa alusta loppuun saakka. Rakennusjätteen ylijäämän voi polttaa tai hävittää energiajätteen mukana.

 
LISÄÄ LÄMPÖPUUSTA

YHTEYSTIEDOT

LUNACOMP OY
Asematie 52
74170 IISALMI
Y-TUNNUS 2223733-2